Lejemål - erhverv

Lager / produktion / håndværker

Letter produktion eller håndværker domicil. Gode parkering og tilkøreles forhold, ca. 250 m² lager og ca. 113 m² administration. Lejemåler er moms registreret, så alle priser er uden moms.

Vis

Butik / Klinik Jernbanegade 18 B

Butik eller klinik på gågaden i Frederikssund. God synlighed og med god parkering lige bag lejemålet. Mulighed for udvidelse med ca. 25 m² baglokale. Lejemålet er moms registreret. Har tidligere været anvendt til vin butik.

Vis

Butik med god synlighed

Lille butik med super beliggenhed og med facade mod gågaden og passagen til Bløden. Der er kundeparkering lige bag butikken og en bagindgang for lettere at få vare ind og ud. Kan anvendes til næsten alle formål.

Vis

Centralt, stort og fuld af muligheder

Ca. 900 m² erhvervslokale er til leje i Falkenborggården, Frederikssund. Pt. har Møbelbørsen hele lejemålet, men nu er det muligt at leje en del heraf. Opdeling af lejemålet vil ske efter aftale. Lejemålet er momsregistreret, hvorfor alle priser skal tillægges 25% moms.

Vis

Lager - Produktion

Lokaler i det gamle Kvickly i Falkenborggården, som tidligere har haft Frederikssund Bryghus som lejer. Gode tilkørselsmulighed. Lejemålet er momsregistreret, hvorfor alle priser skal tillægges 25% moms.

Vis